Халфът на Ювентус Аарън Рамзи заяви, че целта пред тима е да спечели Шампионската лига. В интервю за Раи уелсецът сподели впечатленията си от Серия А и се изказа ласкаво съотборника си Кристиано Роналдо.

"Шампионската лига е турнирът, който искаме да спечелим. На първо място трябва да работим усилено, за да постигнем това. За щастие имаме невероятни футболисти и сме готови да си помагаме един на друг за постигането на тази цел", заяви уелсецът

„Ювентус е нова глава в кариерата ми. След ситуацията, в която попаднах в Арсенал, италианскяит шампион излезе с предложение. Искаше ме на всяка цена. Доволен съм, че се възползвах от тази възможност и съм щастлив, че мога да играя за този клуб, да го представлявам и да спечеля много трофеи с него", добави още той.

„В Серия А се набляга повече на тактиката, за разлика от Висшата лига. Много отбори се защитавата в дълбочина. В Англия има повече пространства, интензивността е много по-голяма. Бях впечатлен от качеството и техниката на италианското първенство. Надявам се да имам значим сезон“, каза Рамзи.

"Кристиано Роналдо е невероятен. Той е фантастичен играч. Един от най-великите футболисти в историята на футбола и за клуба е чест и гордост да бъде тук. Като част от Ювентус за мен е изключително радостно да играя с тези футболисти и е прекрасно да съм в такъв клуб", добави още той.