Луис Енрике е решен да се завърне на треньорската скамейка възможно най-скоро. Според източници на испанското издание Mundo Deportivo специалистът е твърдо решен да поеме отбор, но Челси далеч не бил единствената опция пред него.

Твърди се, че Арсенал също е сред вариантите. Много е възможно „топчиите“ да се разделят с Арсен Венгер, който над 20 години е начело им, а испанският треньор попадал в полезрението им.

Отвъд Висшата лига, френската Лига 1 също е сред опциите. Слуховете свързват бившия наставник на Барселона с Пари Сен Жермен.

Все пак близки до Енрике споделят, че неговите лични предпочитания опирали до Челси. „Сините“ от Лондон се представят колебливо от началото на кампанията, след като в предходния сезон убедително спечелиха титлата. Това създава много напрежение на „Стамфорд Бридж“, а столът на Антонио Конте се клати.

В момента тимът заема петото място в класирането с 50 точки, но следва да се има предвид, че Челси не е изиграл двубоя си от 27-ия кръг. В понеделник „сините“ ще се изправят срещу УБА от 22.00 часа, а сблъсъка може да проследите по DIEMA SPORT 2 и по PLAY DIEMA XTRA.