Английският вицешампион Арсенал обмисля възможността да привлече крилото на Байерн Мюнхен Кингсли Коман в последните дни на летния трансферен прозорец, пише Daily Mail. Според информацията, мениджърът на „артилеристите“ Микел Артета иска да се подсили по крилата и се е спрял именно на 28-годишния френски национал.

Със сигурност, обаче, Коман няма да излезе евтино на Арсенал. Французинът има много сериозна оферта от саудитския Ал Хилал, която все още обмисля от играча, като точната трансферна сума още не е станала ясна.

Както е известно, баварският гранд е склонен да се раздели с крилото си, който получава една от най-големите заплати в клуба. Самият футболист също клони по-скоро към това да напусне клуба.

От Байерн се надяват Коман да вземе решението си още в следващите часове, за да могат да пристъпят към привличането на нови футболисти. Смята се, че най-вероятно баварците ще искат да вземат централния защитник Йонатан Та от Байер Леверкузен, който отдавна е трансферна цел на мюнхенския гранд. На този етап не е сигурно ще бъде ли привличан и евентуален заместник на Коман.