Бъдещето на Серхио Рамос остава неясно. Преди няколко дни се появиха информации, че централният защитни се е договорил с френския вицешампион Пари Сен Жермен. Сега обаче „Mundo Deportivo“ твърди, че бившият капитан на Реал Мадрид не е толкова близо до споразумение с парижани, отколкото се мислеше.

Изданието пише, че от това са готови да се възползват два отбора от Висшата лига и да се опитат да го измъкнат под носа на ПСЖ. Става дума за тимовете на Арсенал и Челси.

„Goal“ дори смята, че „артилеристите“ вече са се свързали с Рамос и обкръжението му, за да разбере дали бранителят има желание да акостира на „Емиратс“. Европейският шампион Челси също следи внимателно ситуацията с испанския ветеран.

Въпреки всичко се смята, че предпочитанието на самия Рамос е да играе за ПСЖ, но все още няма договорка между двете страни. Основният проблем, който бе и в Реал Мадрид, е продължителността на договора му.

Твърди се, че от ПСЖ са готови да предложат контракт за една година плюс допълнителни 12 месеца, но Рамос иска да подпише директно за две години.