Арсенал е поредният клуб, който ще се включи в битката за защитника на Торино Глейсон Бремер. Микел Артета е доста активен на трансферния пазар, като досега основно работеше по усилване на нападателната мощ на отбора.

Сега обаче наставникът е готов да помисли и за стабилизиране на отбраната и поради тази причина е насочил поглед към 25-годишния бразилец, пише 90min.

Арсенал ще върне в състава си французина Уилям Салиба, който направи много силен сезон под наем в Марсилия и убеди Артета да му даде шанс на "Емиратс". Въпреки това наставникът обмисля да привлече още един играч в центъра на отбраната и смята, че Бремер е доста подходящ за тази цел.

Бразилецът изигра страхотен сезон с Торино, като дори бе определен за Най-добър защитник в Серия "А". Затова шефовете на "Биковете" са наясно, че сега е най-подходящият момент да го продадат, защото могат да му вземат доста сериозна сума. Интересът към защитника не е само от страна на Арсенал, а Челси и Тотнъм също протягат ръце към него, както и Интер и Ювентус.