Синът на бележития нападател от близкото минало Патрик Клуйверт – Джъстин посочи 4 английски  гранда, в които би желал да продължи кариерата си. Суперталантът изглежда се изплъзва на Аякс и може би ще бъде продаден през приближаващото лято.

Клуйверт: Трансфер в Юнайтед? Няма смисъл

18-годишният флангови футболист демонстрира чудесна форма и израстване, като може да се похвали с 6 гола в първенството на Холндия. През последните месеци много се говори за интерес на Манчестър Юнайтед към него, особено след финала в Лига Европа от 2017-а, който изправи двата клуба един срещу друг.

На този етап младокът намекна, че би желал да остане още известно време в родината си и Аякс, но за в бъдеще е ясно къде се е прицелил. „Англия определено ми харесва:  Арсенал, Тотнъм, Челси или Манчестър Юнайтед са хубави клубове, където се виждам да играя след няколко години”, коментира Клуйверт.

„Ако получа хубава оферта, човек никога не знае.”

„Където и да отида в чужбина, всички познават моя баща, а той често ми казва: „Ела в Барселона, ще те разведа на „Камп Ноу.” Аз наистина бих искал да отида в Барселона вместо в Реал Мадрид. Барса е в сърцето ми, но кой съм аз, че да кажа „не” на Реал Мадрид?”, допълни младокът.

Джъстин Клуйверт: Мога да стана по-добър от баща си

Джъстин Клуйверт има договор с Аякс до 2019 година и в момента води преговори за подновяването му.