София Жук бе считана за изключителен тенис талант като по-млада, след като спечели юношеския Уимбълдън, но оттам-насетне кариерата и върви стремглаво надолу. И не само това, тя дори стигна да изкарва пари със съдържание за възрастни.

Ако си голям тенис фен, със сигурност я помниш, след като бе спрягана за бъдеща №1 в женския тенис, но контузии в гърба нарушиха цялата ѝ кариера, която трябваше да приключи скоропостижно.

ПЪЛНА ГАЛЕРИЯ НА СОФИЯ МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ТУК

Тя направи чудото през 2015, когато спечели Уимбълдън до 18-годишна възраст, като тогава беше едва на 15. това дори не са постигали петкратната шампионка от Големия шлем – Мария Шарапова, както и великата Анна Курникова.

След прекратяването на кариерата си през 2019-а година тя анонсира, че има болки в спиналната част като на 50 или 60-годишен човек и решава да моделства и си прави профил в платформата OnlyFans, която ѝ докарва изключително сериозни пари.

„Ако трябва да бъда честна, това беше интересно за мен. Как точно мога да правя пари? За една седмица с голото си тяло изкарах 5000 долара. Не се показвам цялата гола, което ме устройва. Пускам кадри по бански, сякаш качвам снимки в Instagram. Хората си плащат по 20,30,40 долара и така събрах 5000 за една седмица“, обясни Жук.

„Това правят тук в Америка. Руската култура е по-различна“, каза още тя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofya Zhuk (@sofya_zhuk)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofya Zhuk (@sofya_zhuk)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofya Zhuk (@sofya_zhuk)