Новата прическа на Месут Йозил определено предизвика сериозен интерес, най-вече в социалните мрежи. 30-годишният полузащитник от няколко дни е блондин, с руса коса.

По време на предсезонното турне в САЩ стана ясно, че бившият немски национал най-вероятно ще остане в клуба и през следващата кампания. Именно по време на подготовката се е случило нещо, което е наложило смяната на визията на играча.

„Това беше бас между мен, Лаказет, Шкодран и Сеад Колашинац. Трябваше да целим напречната греда на вратата, а Лаказет спечели. Ние бяхме губещите – аз, Сеад и Мустафи, а залогът беше да сменим цвета на косите си”, разкри самият Месут Йозил.

„Затова го направих, станах рус. Сеад – зелен, а Мустафи опита нещо различно, но в крайна сметка остана много недоволен и смени отново цвета на косата си. Това се случи”, добави халфът.

„Съотборниците ми наистина харесват цвета, но когато стана сутрин и се погледна, изглеждам много различно. Винаги съм бил с тъмна коса, но сега ми харесва. Не знам дали ще запазя цвета и за Лондон, но засега е това”, завърши Йозил.