Мениджърът на Арсенал Микел Артета заяви, че няма как да е сигурен какви ще са трансферните планове на клуба през лятото, признавайки си, че може да се стигне и до най-негативен сценарий. 

30 снимки

Пандемията от коронавирус се очаква да удари тежко английските клубове, като неисгурността около финансовото им състояние прави и изграждането на ясен план за лятото много трудно. Испанецът признава, че е начертал 2 или 3 сценария според ситуацията.

"Планирам по 2 или 3 сценария, в зависимост от развитието на ситуацията. Трите сценария определят дали ще можем да направим повече, по-малко или почти нищо. Не знаем за момента", започна той.

"Трябва дневно да реагираме на финансовите промени, на несигурността около датите на пазара. Има толкова много неща, които не можем да контролираме. Не знаем колко дълго ще продължи тази криза. Много от решенията са трудни за вземане, защото никога преди не ни се е налагало да ги премисляваме. Трябва да се адаптираме, за да си вършим работата максимално добре", завърши с несигурност специалиаста начело на Арсенал.