Футболистът на Арсенал Шкодран Мустафи може да си навлече проблеми от ФА за начина, по който отпразнува попадението си в мрежата на Кардиф в неделния следобед. Бившият германски национал откри резултата през първата част. 

След като наниза попадението, Мустафи направи знака с двуглавия албански орел като поздрав към Гранит Джака, който му асистира за попадението. И двамата имат албански корени и ползват този поздрав, който обаче е определен като политически. 

А от ФА са категорични в забраната си да се ползват политически призиви по време на мач във Висшата лига. Затова футболистът на Арсенал може да си донесе сериозна финансова глоба. А ако от асоциацията решат да са още по-строги, може и да го лишат от състезателни права за един мач. 

Въпросният поздрав с двуглавия албански орел нашумя по време на Световното, след като швейцарските национали Джака и Джердан Шакири дразнеха с него сръбските си опоненти и публиката по време на мача между двата тима на Мондиала. Двамата швейцарци с албански корени бяха глобени, макар че сърбите искаха да им бъдат спрени състезателните права.