Точно 10 години, след като беше показан дори по световни медии с фланелката на Емил Костадинов, която развя пред погледа на бившия треньор на ПСЖ Лоран Блан в Лондон напомняйки му за легендарната победа на България над Франция с 2:1 на 17 ноември 1993 г., Кирил Евтимов отново беше на мач от Шампионската лига в английската столица в близост до бивш национал на „петлите“, играл в знаменития мач на „Парк де Пренс“.

 
Българският футболен пътешественик беше в ложите на „Емирейтс Стейдъм“ за двубоя между Арсенал и Байерн (2:2) в компанията на Марсел Десаи.
 
В разговора си с Евтимов легендата на Милан и Челси не искаше да повярва, че са минали повече от 30 години от мача, лишил „петлите“ от участие на световното първенство през 1994 г.
 
„Наистина ли са минали толкова години? Невероятно е как лети времето. Признавам, че не се сещам често за този мач. Много вода изтече оттогава, а и спомените не са много приятни“, призна Десаи пред родния финансист.
 
Световният шампион от 1998 г. сподели, че разделя времето си между Доха и Акра. В ганайската столица той има луксозен курортен комплекс на брега на Атлантическия океан, където покани Кирил Евтимов да му гостува.
 
Българският футболен общественик от своя страна направи предложение на 55-годишния французин да посети българското черноморие, което преди две години много се хареса на бившия шведски национал Стефан Шварц.
 
На мача в Лондон Кирил Евтимов се видя с много легенди на Висшата лига.
 
Сред тях бяха Йън Райт, Паоло ди Канио, Рио Фърдинанд, Найджъл Уинтърбърн и световният шампион от 2014 г. Пер Мертезакер.
 
Германецът, който в момента е директор на клубната академия на Арсенал, получи за подарък бутилка българско вино.
 
Евтимов успя да се види и с част от звездите на Байерн - Хари Кейн, Кингсли Коман и световният шампион Томас Мюлер.
 

Хари Кейн

 
Изключително любопитна беше срещата на родния финансист и с известния английски Ютюбър Chunkz, който има почти 3,5 милиона последователи в платформата за споделяне на видеоклипове и над 270 милиона гледания.