На снимката има фен на ЦСКА с обърнато знаме на Копенхаген. Текстът под снимката гласи (цитирам буквално) "ЦСКА София с откраднат флаг на Копенхаген преди мача Лудогорец-ФККопенхаген". Хайде сега някой да ми обясни как разбираме, че фенове на ЦСКА подкрепят Копенхаген. Любопитно ми е просто.
Съгласен съм, че Лестър действа с постоянен състав, но ако приемем, че в оставащите кръгове този устав се запази без контузии и наказания, то не съм толкова сигурен, че Арсенал ще е шампион. Да, вижда се, че те(Арсенал) са във форма и програмата им е най-лека и ще се борят само във Висшата лига, тъй като срещу Барселона е ясно, че нямат шанс. Не съм сигурен обаче, дали Арсенал ще вземат пълен актив от точки до края. Според мен е достатъчна загуба на 2 или повече точки в мачовете до края, и Лестър абсолютно ще се бетонира на върха. В последните си три мача Арсенал спечели едва една точка и, то при положение, че се изправи срещу не особено стабилния отбор на Юнайтед и загуби у дома от Суонзи. По-логично би ми се сторило Тотнъм да е отборът, който ще измести Лестър от върха. Аз обаче, залагам на сегашния лидер. Именно, защото това е шансът на живота им. Ще видим...
Кеф ми е, че Юнайтед паднаха, обаче т'ва и във "В" група е червен картон и наказание от минимум три мача.
Говеда, моля се. Моля се всеки един ден без да спирам, жребият за купата да е благосклонен към нас. Дали на 1/16 финал, 1/4 финал или финал-няма значение. Искам да играем с вас. Искам да бъдете унизени. Стига ми и победа с един гол, ако ще и да е от дузпа. Това няма значение. Единственото, което ще ме зарадва е, че това ще е най-посещаваното дерби в последните 25 години. И ще бъдете позорно победени от ония дето играят у "В" групата. А, когато това стане ще разберете, че още като малки сте направили една огромна грешка. Че не сте фенове на най-големия български футболен клуб-ЦСКА. ЦСКА не е отборът на народа, а отборът на избраните!
С лютеница, кренвирши, салами, Домуса духа на Милсами!
Мууууууу...ШЪТ!!!
Без мучене, че да няма вечно дерби още другия сезон в "Б" група.
Гледайте си "Леевскариспор" и не се бъркайте в работата на българските отбори. ;)
Шест поредни победи за първенство, умнико... Боли, нали?
Той, че е прав-прав е. Обаче, не мога да уважавам човек, който избра преименуване на Литекс на ЦСКА пред това да се започне начисто. Нормално е сега, всеки да симпатизира на ЦСКА с дълговете, купите и пр. Но когато се говореше, че дружеството ще бъде закрито и Литекс ще се пренесе в София, си пролича кой-кой е.
На мене ми е по-странно защо продължават да пращат Швайни в Юнайтед.
Я, се сетегнете, бе. Кой вярва на тоя наркоман? Виж финала през 98-ма беше наистина уреден.
Да вземе да я купи, пък току виж сте станали първи след некоя-друга година.
Ти какво си? На Батков ибрикчия?
Точно от Подуене да си траете за излагания в Европа...
Не се изказвай неподготвен. Гуардиола не е изградил нищо в Байерн. Отборът беше изграден от Хайнкес. Единственото добро, което направи Пеп беше привличането на Тиаго и Хави Мартинес. Халал да му е в Сити. Нашият човек е Клоп.