@m65 Така е определено!
С тия големи натоварвания-физически...нищо добро не ги чака съвременните футболисти!
@1973red Ами френд,същото това "синьо БФС заради вас промени формата на първенството!
-Така че,замълчи и не говори глупости!
@go6etogong За кой цска говориш?
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Браво Мъри и Наско!-Бъдете здрави и много успехи с любимият Ни "Левски"!
Излагация!
nicromanser:
Ти добре ли си?!
Ясно е че те боли за любимия отбор.Да,съгласен съм че навярно нямаше засада при гола на цска но положението беше доста тънко и всеки съдия може да се подведе.Трябва да реши за стотни от секундата.Има го във футбола.Смешно е да говориш че Левски имат рамо в лицето на БФС!!!
Ако беше така досега поне няколко пъти щяха да са шампиони.Напротив,това БФС за което говориш направи всичко възможно и промениха целия формат само заради вашия отбор (Литекс-Цска)за да може да играе тая пародия в "А" група.Припознахте отбор който няма нищо общо с цска.Това си е чисто ГМО каквото и да приказвате.Истинското цска ще дойде съвсем скоро в А група и тогава ще ми е интересно кое цска ще защитавате.Колкото до съдиите мога да кажа че ощетяват всеки един отбор в А група,но това е положението.Като цяло БГ футбола си е едно ниско ниво и дори не ми се коментира повече...Лек ден!
bliez:
Ти май не си-си пил хапчетата днес?!
-Недей да говориш глупости.Няма в света случай в който да се прави абсолютно нов отбор,и отбора да почне да мачка наред...Няма такъв филм.Аман от такива загубени фенове като теб.Чакали били Грант и Ясен.Ти ли ще им плащаш...Големи разбирачи се навъдихте,аман."Левски" няма нужда от такива фенове като теб,които само плюят и на мачовете като отидат изкарват глоби само на отбора!!!
https://gong.bg/football-sviat/drugi/multimedia/gallery/levski-chikago-shampion-na-sredno-zapadnite-shtati-443265
https://gong.bg/football-sviat/drugi/multimedia/gallery/levski-chikago-shampion-na-sredno-zapadnite-shtati-443265
Никак не ме учудва това наказание след като е играч на Домуса!
-Лудогорец се вземат много на сериозно и си мислят че няма отбор в "А" група който да им се опре.Да ама не!-Тепърва ще имат ядове,стига само съдиите да не им помагат толкова много.За съжаление който плаща,той поръчва музиката.Абсолютен фарс е цялото ни първенство,няма какво да се лъжем...
Ок,съгласен съм че може и да е нямало дузпа!
Но това ли трябва да ни е оправданието?!
Ако отбора играе добре играта си,и си вкарва положенията,какъв ще ни е проблема...-Никакъв!
Да не говорим че единият гол ни беше абсолютен подарък,а и Локото изтърваха да вкарат няколко пъти.Престанете да се оправдавате със съдиите ами се замислете сериозно че нямаме гол-майстор!!!
-Това е най-простото заключение!!!
И не мисля че ако бързате да сменяте треньора ще цъфнем и вържем...
За всичко си трябва време!!!
Много точно и на място са зададени въпросите към "ЛУПИ" който отдавна трябваше да е зад решетките,а не да търсят вината във БФС или ФК"Левски"!!!
Нормални закачки преди боксова среща...
-Успех и респект за Кубрат!
Г-н Ганчев.Не се излагайте с подобни изказвания.Опитвате се да хвърляте прах в очите на феновете и да отклонявате вниманието от главния проблем.Ставате смешни постоянно с тези твърдения че Михайлов и БфС ви били виновни и т.н.
Михайлов че не е стока,не е.Но години наред това БФС си затваря очите за Цска за да може да съществува в "А" група.Лупи и Стойчо буквално източиха клуба с разни далавери и скъпи играчи.Това е обществена тайна.Излишно настройвате феновете един срещу друг.Всеки човек има право да симпатизира на който отбор си желае.Въпроса е че хора като вас със съмнителен бизнес които се месят в спорта като цяло,не е добре за развитието на футбола.Говорят се какви ли не глупости, че "Левски"бил подпиран и т.н.
Абсолютни глупости.Ако беше така нямаше да слизат от първото място.Няма защо излишно да се пенявят някои хора тук из форумите.Просто трябва да се направят промени като цяло и да не участват "собственици"на клубове в Изпълкома.Съдиите да спрат да свирят страхливо когато са на мач на Лудогорец.Няма нужда да ги подпират.Те и така си имат най-добрата селекция.Левски буквално го спасиха феновете.Ако и Цска са така единни и потърсят съдебна отговорност на виновниците през последните години за състоянието на клуба,може и по-скоро да се радват на отбора,и да се върне там където му е мястото.Нито БФС,нито Михайлов,нито ФК"Левски" са виновни за проблемите на Цска.Просто разни пристрастни платени журналисти се опитват да замажат положението и да прикриват истината.Замислете се фенове на Цска.Няма нужда от плюене и излишна злоба.И двата отбора трябва да са в професионалната група и да правят големите дербита,но преди това трябва да се изчистят задълженията и ако е възможно разбира се да се накажат виновните.Успех!
Браво на момчетата от Монтана.Така финала ще е с голям заряд.Ако бяха победили Литекс този полуфинал,просто финала щеше да е абсолютен фарс със Цска!
-Нека по-добрия да победи и да има феърплей!
Малко ме вълнува кой ще е победителят от този мач,но трябваше ли да бързат да освобождават Хубчев преди вторият мач?!
-Сега пак ли той е им виновен че падат отново?
-А колкото до протестите на цскарите пред БФС,не е правилно да търсят вината в тях за тяхното падение,а в предишните собственици които се нагушиха здраво заедно със тройчо и дим да ги няма...
Откъде накъде са длъжни БФС да им помагат за глупостите които сами са си сътворили.Като трябва ще си минат по етапен ред според законите,и като си извоюват мястото с игра и феърплей,то тогава могат да имат претенции за съществуването си!!!
Съболезнования и респект на тези момчета!
Поздравления за всички Левскари за новото съоръжение.Хубаво е когато има такива позитивни новини.Дано като цяло БГ футбола тръгне постепенно нагоре и да се наслаждават феновете на играта.Относно мача с Лудогорец да си пожелаем една мъжка битка и нека по-добрия да победи!
Поздравления за Левскарите!
-Дано и отборът да започне да постига по-добри резултати.Времето ще покаже...
Във всяка лъжа има истина!-Ще видим накрая,кой какъв фарс ще сътвори...
Шарпова или ШарАпова? ;)
Интересно сега как се напъват Берое да играят когато махнаха Хубчев.Ясно е че играха напук симулативно срещу Цска.Спас Делев се правеше на разсеян че не може да улучи вратата,като поне два пъти имаше възможност да отбележи.Абсолютен фарс ни е първенството.Много жалко за всички фенове...
Ами Спас Делев поне на два пъти имаше възможност да се разпише ама хич не си даде зор човека,нали си е цскар!
Е това вече е върха на сладоледа.Не съм цесекар, но не виждам нищо учудващо в това че Берое паднаха от Цска!-
Това че червените по административни причини играят в по-долна дивизия,не означава че не могат да се противопоставят на който и да е отбор в "А"група!
Берое е много сериозен отбор и ще е голяма глупост това което е съумял Хубчев да изгради да отиде на вятъра.Това е лошото в БГ,че собствениците "много разбират от футбол" и пречат на треньорите да работят спокойно.Къде са сега тия "верни фенове" на Берое,защо не се застъпят за треньора?!
-Мислите ли че ако дойде някой друг треньор и всичко ще се оправи,особено Стойчо който само хленчи и взима много пари без да ги оправдава.Ще разбие хубавия отбор и ще започне да си налага играчи от червените и накрая -едно НИЩО!
Помнете ми думите,че сега ако уволнят Хубчев,то той в близко бъдеще ще се върне на бял кон!
-Но си има приказка: човек като загуби нещо,тогава осъзнава какво е притежавал.
Много жалко за Берое.Нима големите отбори като Реал,Барса,Ман.Юнайтед не губят в определени срещи?!
Ако след всяка загуба правят трагедии като нашите то няма да останат треньори за заместване!-Абе абсолютен фарс си е нашето БГ първенство,като много други неща в държавата!
bmdr
Ти откъде си сигурен че момчето не се труди.Всеки не може да бъде Федерер или Джокович!
-На повечето от нас-Българите,проблема ни е,че когато падаме сме готови да го навреме в миша дупка спортиста!-А когато побеждава само тогава го величаем!
-Например ти с какво си допринесъл за да те познава цяла България?!
И Стоичков го плюха-плюха...И какво стана накрая,човека обърна гръб и се махна.За всичко това са виновни журналистите!!!-Те провокират хората да бъдат толкова критични и зли към малкото идоли които имаме за нашата малка държава.Не ми говори глупости за КАКИ и т.н.Всеки има право да обича когото си иска в тоя живот.Не можеш да бъдеш господар на сърцето му!-Това си е неговият личен живот.За всичко трябва време.За първи път имаме толкова силен състезател в този спорт.За това трябва да му се отдаде дължимото уважение че все пак хората чрез него научават за България.Като не те кефи си викай за Джокович или Федерер или за който и да е друг...И Кубрат по същия начин го плюха след като падна от Кличко.Ако беше победил всички щяха да пеят друга песен.Чест му прави че има топки и застана срещу Кличко.Не е срамно да паднеш от боксьор с такава величина.Важното е да можеш да станеш и да продължиш.След всяко нагорнище идва надолнище!Знае ли човек,Гришо може да дочака своя миг един ден.Пожелавам му го от сърце това да е по-скоро.На първо място да е жив и здрав!А ти (bmdr) може да продължаваш да се комплексираш колкото искаш.За мен е без значение.Бъди здрав!!!
(само да поясня че имам чувството че си привърженик на Цска което донякъде е разбираемо за негативизма ти)Лека вечер!
Само не мога да разбера "плюещите по това младо момче какво толкова искат от него.Нормално е,той е млад мъж и да е влюбен!-Без значение партньорката му на колко години е.За любовта няма граници колкото и клиширано да звучи.Защо си мислите че този млад мъж ще бъде повече мотивиран и един от първите в корта ,ако си няма приятелка.Това е глупаво.Престанете да плюете и завиждате типично по Български.Ако има късмет ще се изкачи по нагоре в този спорт!
-Това че го снимат постоянно отнякъде и публикуват снимки с него не значи че трябва да бъде оплюван "господа".Това е кармата когато даден човек е известна личност.Постоянно го дебнат и се чудят какви компромати и дивотии да му лепнат.И той е човек като всички нас и нищо човешко не му е чуждо!!!
Разберете го веднъж завинаги и престанете с тая пуста завист.Ако ви е толкова криво,излезте навън и си потърсете някаква свястна работа,а не да си избивате комплексите пред компютъра.Никога няма да се оправи Държавата ни докато има такива плюмковци като вас които на нищо не се радват в живота.Аман от простаци!!!
Стойчо сигурно има с какво да се изненада противника,но стига Домуса да допусне това.Искрено се надявам съдиите утре да са на ниво и да престанат да робуват на тоя или оня собственик.Нека има феърплей и по-добрия да победи!!!
-Само "Левски"!
Браво Мъри!
Егати боклука ако е истина това...
  • 1