За престъпления от частен характер чувал ли си? Частен тъжител, а-у? Престъпление по чл. 130 ал.2 НК ;)
Боже, Господи!
Вие разбирате ли, че дори и тези, които казвате, че искали паспорт само заради ЕС гражданството да са наистина интересчии, а това не е така, защото много от тях са истински родолюбци и патриоти, то държавата и българският народ има ДЪЛГ към техните родове. Дядовците и прадядовците на тези хора са си давали живота и здравето за благото на държавата и българския етнос.
Всеки македонец с български паспорт е историческа справедливост и пирон в ковчега на македонизма, сърбоманството и родоотстъпничеството. Тук не става въпрос за спорт, а за политика. Това засяга дори българският политическа доктрина.
Натанаел е един треторазряден ритнитопковец, който за 10 хилядире евро повече ще си даде задника на когото и да е. Той не само, че не е полезен на българския народ, той е вреден. След 5 години ще си трие задника с паспорта и ще си пие парите по бразилските плажове.
Бил го препоръчал Петев- егати препоръката, все едно глух да ти препоръча музикален албум.
Мрънкачите, коментиращи декларацията или са деца на по 10 години, или са хора с душевни болести. Когато хиляди българи от Македония чакат с години, а един черен бразилец с 15 имена чака 1 месец за българско гражданство- това е проблем. Когато никой не се притеснява от такива безумия- това е трагедия.
За такива безобразия трябва всеки нормален гражданин да иска обяснение от управниците.
Стискам палци на Григор да си намери ФУТБОЛИСТ гадже, та дано в спортните сайтове почнат да пишат повече футбол и по-малко за певици
Статията е доста елементарна.
Сравнението между убийство на животни /ЖИВИ СЪЩЕСТВА/ и залавянето на нелегално преминали границата ни и потенциално опасни за обществото хора нямат нищо общо и никаква точна за сравнение не може да има.
Това че някои други популярни личности ходят на сафари не значи, че е морално. Те и доста популярни личностти лежаха по затвори заради убийста, изнасилвания, наркотици. По тази логика ако утре някой наш спортист го съдят за изнасилване ще си кажем "какво толкова, нали и Майк Тайсън лежа, егати чеки*жиите"?
А намесването на Левски и левскарите е супер нелепо. Мисля, че ако се добавят два три мотива от златната колекция на Г.А. ще стане още по-"добра" статията... нещо за "Легендата", нещо за "отбора на всички власти"
Джон Тери разглежда телефонния указател, търси номерата на жените на новите попълнения в Челси
Тоя русия сигурно го и поебва :D
Що не извади отбора, когато Моци раздаваше ритници срещу Левски и ЦСКА тип кнуг-фу. Що не заплаши, че ще го извади, когато отмениха редовни голове на Левски срещу лудогорец в началото на сезона и онзи ден за купата? Имало нарушение без съприкосновение?! Той добре ли е, вратаря тръгна да симулира, отказа се и продължи, тъпият им защитник не се усети и тръгна на бие Бедоя. Абсолютни глупаци.
Естествено, че ще говори. И естествено, че ако има нещо нередно, което забелязват трябва да се вдига шум. Това е ЛЕВСКИ. Всичко трябва да е прозрачно и ясно. Едва ли някой иска мутренски схеми в отбора му. Не сме ЦСКА да се радваме на всеки Чичко Паричко. С такива реакции само ми се издигат в очите Тръста. Принципът "ама какво ти пука, нали дават пари" не трябва да е водещ в нито един клуб.
Да идат в Сърбия, Полша или Русия да се пробват, да не кажа и София :D
Само 1 изречение порчетох и ми стана ясно, че на нея нищо не й е ясно.
" Същевременно има натиск от БФС ЦСКА да отиде в Ь група, даже не в окръжната група" :D :D БФС е виновно на цска, че има 90 дела и 30 млн дълг, 100%
http://www.dnevnik.bg/sport/2015/05/16/2534165_fotogaleriia_pulni_li_biaha_tribunite_na_ludogorec/?pic=1#picture
Не са продавани билети и за местата тук ?
Лудогорец няма фенове, никога не е имал и няма да има никога. Причината е една и тя е много проста. Любовта към отбора се заражда в най-ранна детска възраст. Тя затова е и толкова силна и чиста, защото е плод на детската невинност и възхищението към героите. Лудогорец никога не е бил голям отбор, с легенди, с лидери, със звезди... Такива каквито са били за мен Наско Сираков, Гонзо, Кривия. Лудогорец има Моци- наеминк-защитник от Румъния, който на всичкото отгоре в последно време е супер нагъл и некоректен на терена.
Кое дете ще си мечтае да е Моци? Кое дете ще се запали по трибуните, където хората си чоплят семки и ядат кремвирши? Където страстта се събира в едно скандиране "Има ли Лудогорци?" :D. Моля ви!? Това е клуб без традиции, това е клуб-мода, клуб-лъскава играчка на човек с голямо его.
Колко години ще издържи Лудогорец в елита? На всички е ясно, че при отказване на Кирил Д. Лудогорец си заминава там където е бил винаги- в долните тъмни и безинтересни дивизии на родния футбол.
Всичко започна като един много интересен проект. Дори си спомням след като ни победиха на Герена първия път- феновете на Левски аплодираха Лудогорец. Но нещата се изродиха с насилственото набутване в съзнанието на харота, че едва ли не Лудогорец е "национална кауза"?! Каква кауза може да бъде отбор с 90% чужденци, който е в А група от 2 сезона?! Супер противно беше как постоянно се натрапваше величието на Лудогорец, голямата заслуга за футбола ни... Ако не си фен на крейзифорест - не си българин?!
Подкрепял съм Черно Море в турнирите, подкрепял съм Литекс в турнирите, случвало се е дори и да се зарадвам на победа на ЦСКА, но не е било защото някоя обезумяла "фурнаджийска лопата"* е крещяла фалшиво "Моци, Моци", било е защото съм видял, че хората, които са долу на терена заслужават уважението ми. Защото съм видял, че победите им са резултат на страст и воля, а не на парички...
И когато пускат тук разни декларации, че не са платени фенове аз питам:
- Къде са тези неплатени фенове на гостуванията?
- Къде са тези неплатени фенове, когато билетите не струват 0лв
- Къде се били тези неплатени фенове, когато лудогорец риташе преди 7-8 години из долните нива
- Как си отпразнуваха 50-годишнината ?