@casparcho Важното е че са дали..Всеки дава колкото има.Ясно е че в Левски има куци коне, но и в Цска има сакати
След като дава фал в ползва на Лудогорец е 1000% червен картон,А дали има фал е друг въпрос.По всички правила след като е дал Фал е червен картон.Ако беше подминал нарушението нямаше да се вдигне толкова шум.
Даже да не забравяме че дори Левски извади късмет след този скандал.Падна се срещу Киево след наказание на 4 отбора.Киево тогава завършиха Киево тогаз завършиха 7 и след отнема на точки на Юве,Фиорентина и Лацио стигнаха до 4 -то място.
Явно нямаш идея,как изброените от теб клубове напускат серия А!Калчополи +това Фиорентина остава в серия А,и стартира с минус 15 точки.И Виолетовите не напускат серия А отпадат от нея.И след това Закриват отбора...
Не преодолими:Лацио,Арсенал,Атлетико М.Милан,Руските и Динамо.
Другите с тази игра са трудно преодолими
100% симулация.Дори него докосва
Пуснах те Вълкът в Кошарата,А сега се вайкате ...... Тъп Тренер си .... Ще си останеш завинаги без успехи с този страх за игра!
Няма как да са я нарочили.Не бърка никакви сметки и не вярвам толкова много пари да са изхарчени само и само да я махнат от Рио
ДА приемем че Новото Цска играе в А група.СЛед това Васил Божков направи план за оздравяване и кредиторите се съгласят с него и старото ЦСКА почне да покрива дълговете.Кое Цска ще подкрепяте ?????Питам феновете който покрепят този хибрит?
Няма нищо лошо да иде на дискотека или клуб.Защо да не иде да слуша музика и да се види с приятели?Всеки при желание може да се забавлява на такива места без Пиене и наркотици...Пък и 100-150 грама уиски един път в седмицата няма лошо.Просто като идеш на такива места ако си умен и възпитан добре винаги може да се държиш на Ниво.Няма значение с какво се занимаваш.Просто трябва да си ниво
И стига с тези успехи от преди 20-30 години.Вярно не отричам ЦСКА е побеждавал всеки но.......Много отбори от миналото са имали успехи но в днешно време вече не са грандове.Мога да ти изброя поне десет отбора който вече са повече от посредствени
Такава Глупост за Литекс не бях чел до сега .....Литекс е единственият отбор който всяка година продава скъпо футболисти.Има 6-7 национала.Ганчев ако си мислиш че го интересуват феновете..... Той си лапа парите всяка година....Този отбор сигурно от както Ганчев е при него е най-малко 10 мил.на печалба.А за манталитет за победи не броя А група.... Левски,Цска Литекс последните 5-6 може и повече години нямат никакви успехи в европа.А група не е мерило за нищо в момента.
Ако върнат Литекс в А група,пак ще почнат да обвиняват Левски че оказал натиск зада им се върнат 7-те точки......ДО преди няколко месеца писахте само как ще върнат ЦСКа.Сега от 2 месеца четем как щели да върнат Литекс.....Разберете че няма начин...Реал Мадрид ги изхвърлиха за Купата на кралч за къде по леко провинение.И те се жалваха на всякъде ама правилата са правила...Това че 3-то лице(Съдията) Греши не дава право на другите да нарушават правилата...Просто темите Литекс и ЦСКА са изчерпани ... И всяка статия че ще ги върнат е просто привличане на Кликаня нищо друго
Реално няма как да бъдат сравнявани!Различни време,различен футбол.Едиственото общо е футбола!
Същото важи и за вас в Перник.
Вие как постъпихте в Перник???? Да не би да нямаше агресия от ваша страна???
2 Титли в Казахстан и Игра е в Групите на ШЛ.Какво повече може да се иска от него!И като се има предвит че Астана не е гранд в Казахстан!
Винаги се забравя факта от Лумпенизацията по стадионите..Бомби,побойща,линейки с пияни тн....Цска като е домакин хората почват да избягват борисовата защото може да бъде пребит защото носи различен цвят от червено..Същото е при Левски..
Хората вече ги е страх да идат на мач.Където и да седнеш си потенциална жертва на побой...Преди години ходих на всеки мач(Дори в Европа)Но от 98 спрях да ходя..Причини много(Тръгваме за мач и се почва да се чупат рейсове,трамвай,коли защото са различен цвят.Хора който са малко мургави почваха да ги ритат с вермахта....И всичко това ме отврати...Просто съм различен и не искам с такива фенове да подкрепям отбора.. А от години вече са останали само ТЕ!Всеки мач на Цска стават побойща в сектора(Съблеченото момче също така и последният приятелски мач)При Левски същата история...Как да ида на мач??Как да се забавлявам като ги виждам тези неща??
Поредното доказателство че не е Важно на мен да ми е добре,a на вуте да му зле!Само говорите за титли по 2-рият начин....Колко години срещу Левски не беше свирена дуспа?? Как Литекс спечелиха титлите с помоща на Цска и как ЦСка взе купата същият сезон когато загуби от литекс 2:3 на армията...
Няма публика по мачовете от много години вече.Просто продукта е слаб който предлагат.Пък и аз не бях на мач защото бях на Рожен къде,къде по приятно.Просто няма с какво да ме грабне родният шампионат независими дали Локо и Цска бяха в А група! Спад се наблудава от деситилетие вече..
Искат ме, но всеки вика "вземи го ти"
Нямаш идея от Евротурнирите явно:) Коеффицента не се формира като в Заложните къщи за 1Х2.
Големината на коефицента важи от самият отбор!Поставен или непоставен, класиране в ранглиста и тн
Точно от отбори като Лудогорец се вдига нивото!Защото имат пари и играчи и има конкуренция(Ушким)От отбори както ти ги нарече Марек и Хасково каква конкурениця ще бъдат??Кой е Виновен в Левски че от 2008 няма свежи пари??? За качествени попълнения?? Няма пари от Уефа защото се дъним всяка година срещу........Кога за последно имаше добър футболист??? и за който са взети повече от 1м?Проблема и на Левски и на Цска не е Лудогорец.Защото Лудгоорец последните 2 години изкара сигурно 50 мил от уефа,но колко вложиха?Няма какво да се лъжем Лудогорец направи уникални мачове и в Уефа и ШЛ.Но го направиха с голяма инвестиция която се върна,няма как да стане с футблости от 3-4 ниво на някоя европейска държава...
Къде е психаря???? Тончи???? Да не е преговарял с Шутгард Долни пасарел??
Болен си!!! Преди да се появи ЛУдогорец за Всичко беше виновен Левски! Все някой друг ви виновен за 10 +годишната управа! Която ви довете до тук! Но вие бяхте заслепени от Победи срещу Левски И некой друг мач в Европа!И забравихте че и на държавата трябва да се плаща(И не се оправдавайте Левски,Ботев и ТН Оправдания много!!)Имахте добри години но ЦЕНАТА??? Това което е трябвало да се плаща на държава отиваше за разни ...... Да ги наречем Футболисти..Всяка година по 20-30 играча се сменяха(Ушким без трансфер но явно някой е взимал Комисиони)
Вземете се огледайте малко!Помогнете на отбора стига ревахте тук че някой е виновен... Виновен Винаги може да се намери,зада може да оправдаваме нашата не сполука!!До Вчера Беше Левски и БФС,днес е Лудогорец и БФС,Утре кой ще!!????
Все гледаме да прецакаме някой!!! И после държавата Виновна...... Всеки дава съвети как да се заобиколи закона.Примери всякакви...... И после ББ,Станишев Нато и тн са виновни за падението на държавата....Само авантачи в Милата ни Родина......Е няма как да се оправим и след 10000 години докато ние самите не се променим!
И така пак ще трябва да затрие литекс ...... Един собсвеник няма право да има два клуба в А група!!!
Като ви чета и се нерва!!!!
ЛОКО СФ НЯМАТ ЛИЦЕНЗ!!!!!!!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
  • 1