@31_Champions що се палиш? кво толкова? имало е в миналото много мачове както на Герена, така и на Армията. лично аз не виждам драма. разбира се, ще е по-скучно, но кво да се прави, живот.
за неграмотните фенове на фалиралото ЦСКА: самото ръководство в лиценто на г-н Ганчев НЕ пожела разсрочвания, планове за погасявания и т.н. Г-н Ганчев предпочете фалит и "старт на чисто"
хаха, супер смешно, нямат абсолютно никаво основание да искат това. Купил си си билет, имаш право да отидеш на мача ако искаш и по пижама. И какво ще е това презаверяване, ще слагат червен печат на билетчето?! Нямат никакво правно основание да искат такова нещо, да не говорим, че дори не са организатори на срещата и не те продават билетите.
Страшни лъжи, нали аз си купих онлайн билет за А сектор като не можах за В или Б. После се усетиха какво става и ги спряха, но вече половината А е купен от сини фенове.
@simeonov4839 Защо да плащат за нещо, което СЪДЪТ им определи, че си е тяхно?!?! А за Ливърпул, никой не отрича, ама това е преди толкова много години, че вече няма живи свидетели ;)
@Kureishio Правилата се пишат от хора и може да са грешни, меко казано. Да не би антисемитските закони да са били ОК и да е трябвало да бъдат следвани безропотно? За това сме надарени с разум, да преценяваме, да критикуваме, да оспорваме. Това е демокрацията. Другото е фашизъм.
@passat то и антисемитизмът е бил обвит в закони и правила ;) Правилата се пишат от хора, което значи, че може да не са добри и не винаги безропотно трябва да бъдат следвани
@Arsenal_1886 това няма никакво значение. Всеки има право сам да реши за себе си дали иска или не да се ваксинира и има правото да запази за себе си информацията дали го е направил. А тия глупости, че пазиш другите като се ваксинираш, отдавна се видя, че не са верни. С над 80% ваксинирани, Германия, Франция и Англия имат най-големия бум в момента.
Как тънко насажда злоба и омрза, просто думи нямам! А и въобще не е прав, защото неговият любим отбор никога не е дал и лев за наем - всичко е уж ремонти. 10 седалки и ето ти наема за месеца. И това всички го знаят.
@digbick съжалявам, но няма връзка между IQ-то и ваксината. Или ако има е в другата посока ;)
@Red_32 Моля дай пример и с вашия треньор, който се снима ухилен до уши под знаме "КЗЛ" ;)
@djur да, действително са много тАпи хахаха
леле какви смешни жалкари хахахаха
@IbreObre Не е вярно, че преди девети е имало само един стадион. Ето какво пише в Уикипедия "Още по-на север (от стадион Юнак, където сега е националния стадион) на 13 октомври 1924 г. с протокол номер 42 на Столична община, право на строеж получава футболен клуб „Левски“ върху 16.2 дка (по-късно увеличени до 26 дка), където е построен с доброволен труд и дарения стадион „Левски“ с 10 000 места."
@aleks71 Тази логика не е вярна! То в крайна сметка никой не е починал и от вируса СПИН, но тези вируси нанасят допълнителни увреждания на организма, от които вече можеш да си отидеш от този свят. В случая със Спасов, Бог да го прости, двустранната бронхопневмония е конкретната причина, но тя е породена от сблъсък с вируса ковид-19.
@mar5ino Не знам дали си гледал същия мач, но аз го гледах и при 0:0 не даде 1000000000% дузпа за Левски. Умишлена игра с ръка в наказателното поле, спира силен шут, който твърде вероятно да влизаше във вратата. Не знам дали дори червен картон не трябва да се даде в тази ситуация.
@red1973 призоваваш за "позитивно" говорене, а в много голяма част от коментарите ти лъха омраза към Левски, но нека все пак ти отговоря на двата въпроса. Левски е велик отбор, защото има най-много вътрешни отличия ;) а е по-велик от ЦСКА, защото има превез в преките двубои, публиката му е по-многобройна, по-вярна и Левски не е само футболен клуб, а начин на мислене, религия :) Може да не си съгласен с тези твърдения, но смятам, че всеки има право на мнение. А относно Спартак, просто злобата ти е твърде голяма да разбереш, че Левски беше ПРИНУДИТЕЛНО обвързан с отбора на МВР, а вие съвсем доброволно преместихте Литекс на Армията. Не мислиш ли, че има разлика?!
@Busato Единственото, което Левски не иска да плати е неустойката. И тя ли е изработена?
@toristo напълно подкрепям! Това може да се превърне в големия шанс на Левски да излезе от омагьосания кръг на политическите игри и мутренските управници
@КоцеМаца Да, сигурен съм. Не е казал "дано".
добре де, не е ли по-разумно да е нулева годината?
@upton Не е казал "дано". Каза, че с тази игра само отлагането може да ни спаси.
Въобще не разбирам какво тук се намесва футболът. Левскар съм, но според мен този е прав - нашите болници не са подготвени за пандемия. Днес Мутавчийски каза, че капацитетите на ВМА и Пирогов били запълнени с 37 лежащи! 37?!?!?! И точно за това са тези много стриктни мерки, че ако стане като в Италия, сме направо загинали.
@BaLoN Чувал ли си за форсмажорни обстоятелства?!
@eddie Дали сам си вярваш? Колко по-лесни начини има за измиване на пари, ще ползват даренията, които в 90% от случаите са направени чрез банкови преводи и от закупени на място в магазина неща, т.е. лесно доказуеми действия. Знам, че много хора ги е яд на стореното от феновете на Левски, но такъв е живота. Дерзайте!
@anatoliy_f Ти имаш ли представа, че тези, които толкова много те разсмиват имат положителен баланс в преките двубои с покойното ЦСКА?!
@red1973 Не искам никого да защитавам, но малко прекаляваш. Има лумпени от всяка агитка. Преди мача Левски - ЦСКА-София на приятели беше изритано кучето от фенове на ЦСКА, защото било със синя дреха. И кучето умря. Има много подобни примери. Като малък на мен също са ми взимали шал и т.н. и т.н. Спри се, осъди извършителите, но такива приказки като "Лефскар, нормален няма" не ти правят чест.
@red1973 Напълно съм съгласен с коментара. Един треньор е добър ако може да създаде постоянство в играта на отбора и в представянето на отделните играчи, а в Левски се наблюдава точно обратното. Епизодични добри прояви и после пак посредственост.
Според мен е време Левски да забрани достъп до стадиона си на Гонг и Спортал!
@replay От къде ги знаеш тия неща? Дай доказателства. Защо на теб да вярваме, а не на Колев? Ясна ви е целта - да сеете раздор сред левскарите. Жалки сте!
  • 1