Нищо няма да стане. Просто ТИМ-аджиите показват на селският терикат, какво ще се случи ако следващия път пак ги прескочи и си уреди мача направо с футболистите. Нормално е да са ядосани като са разбрали ... нищо не са изкярили, а все пак и те семейства хранят :)
Браво Марианче. Добре, че си ти да напишеш някоя "умнотия" !! Като тази - държавна собственост, дадена безвъзмездно от кмет !! Така си ви промили мозъците разни ГА-говци, че още малко и папата ще намесите в озлобението ви към Левски.
Вие по-долу, като сте много добри отивайте вие да играете, или да водите отбора !! Тука зад клавишите всеки е специалист !! Според мене хората в отбора каквото могат - правят !! Не са някакви величия в занаята за да се иска чудеса от тях !!
Успеха им беше взет от съдията !! Литекс-София нямаха идея как да вкарат, бяха без чисто положение макар и да владееха повече топката !! В момента се опитва да се наложи по всякакъв начин и със всякаква помощ - от премиер, БФС, съдии и прочие, един отбор от Ловеч да се припознае като столичен със някаква славна история, успехи и т.н. Този отбор със историята и успехите, който вече го няма, имаше около 30 млн. дългове !! Ако някой искаше да е този отбор поема и дълговете !! След като никой не го направи, вчера нагледно му направиха и погребението !! А официално на 09.09.2016г. съда го погреба след като всички които се пишат привърженици начело с Ганчев му изкопаха гроба !!
сега, тия бразилци или българи са ??
"Изкупуваме дълговете от МФ" ??? Какво е това животно ?? Не можете да ги въртите като Лупи !! Въртите сучете - Литекс си е Литекс, както иска така да си сменя името !! Ако иска и Реал да се прекръсти и да си смени адреса в Мадрид, пак си е с четири титли !!
Ного люти тия микренските бре !! Каквото казват те, така трябва да е !! Така са свикнали !! Не трябва да им се държи сметка за титлите .. за задълженията .. къде да играят .. и т.н !! Искат в А група - в А група !! Искат без задължения - без задължения !! Сега искат и със историята и базите, и не дават никой нищо да казва !!
Що така бре ?? Нали се разбрахме, че Батков, БФС, държавата са виновни !! Аз все пак съм "спасител" , "свети ", феновете ми се кланят, не може така !!
Тия защо ли не напуснаха терена ?? Или по-скоро някой "риж", който да не се явява никакъв в отбора, да слезе на терена и да изкара играчите !! После ще обвинят съперника, футболната централа, политиците и който се сетиш и готово !! Трябва повече да се гледа БГ футбол !!
OK, ще бъде публикуван някакъв списък с кредитори !! И след това, какво следва ?? Оздравителен план или дела от тези които са отхвърлени от този списък !! Един селски мафиот си е начертал някакъв път и си го следва, независимо от това дали някой е съгласен с него или не !! Единият му отбор вече се подготвя да бъде трансформиран !!
Прав е !! Беше уредил съдията да изгони още трима, четирима от Левски !!
Будали !!
:):):)
Двете линии , вашата и на малкото наказателно поле, са успоредни де !! :)
Но това е без значение ... щом е вдигнал съдията, значи е засада !!
Ко каза тоя ?? Някои влезли с празни и излезли с пълни джобове от клуба си закриват следите ли ??
Защо всички си мислят, че Г.Г в момента си има два отбора ?? В грешка сте, не са два - а три !!
Още един клуб си има !! Нищо Любко, на втория ден ще го разбереш !!
Споко бе лимонка !! Не, че Инджов и Манджуков харчат други пари, нали !! А пък на Г.Г парите са от най-чистите !!
Ква "Б" група бе Марков,какви дългове, няма такова нещо !! Колко пъти ви казвам да се обадите, да ви покажа пак как стават нещата ... и в "А" група ще играете, и дългове няма да имате - напротив ще изкараме ,че имат да ни ни дават на нас над 30 млн.!! Нали знаете, магьосник съм в тези работи ..само условието е всички приходящи парични потоци да минават през "Лира" !!
Кви 30 млн. ?? Нали ги бях свалил под 10 млн., какво стана ??
А интересно мяркам и Ченчев тука :))
Нещо нов собственик ли си търсите ?? В момента съм свободен !! Правя фокуси - нямалявам дълг без да го плащам !! Само после трябва да си изберете от коя регионална група да тръгнете !!
Млъкни бе празна тикво !! Гледай да си уредиш някакъв трансфер, че парите от него отиват в Лира !!
А бе будали, звъннете да ви кажа решението !! И отбора ще е в А група, и дългове няма да има, а и моята банкова сметка ще набъбне малко !!
Мене ме нема в цялата схема !!
Защо така ??
Нали ви доведох ага, който да налее 4 млн. още другата седмица!! Какво пак сте недоволни?? ... И тоя не го познавам, само ми знае номерата на сметките :))
Изчакайте малко да се върна и ще го платя, не 30% - 130 % ще изплатя !!
Някой да продава ниви?? Давам 1 000 000!! Парите си ги търсите от сесака!!!
А тоя ага не го познавам ... само съм му дал IBAN-ът ми !!