За този последен мач си мисля,че трябваше да напълним националния стадион и да извикаме всички заедно не "Българи Юнаци", а "ВЪН, ВЪН, ВЪН"... За да усетят онези на терена и другите във ВИП-а, че никой не ги иска...
Многото говорене и писане по медиите за това колко е важен този мач, едва ли не на живот и смърт, ще доведе до паника, скованост, пренавитост, прибързаност, нервност и т.н. сред "футболистите" и най-естественото, което ще се случи е да загубят.И поради гореизброените състояния на духа смятам, че още през първото полувреме ще останем с човек по-малко (Дяков или Бандаловски).
Разбира се това е само мое мнение и се надявам да ме опровергаят довечера :)
Петев? Национален отбор?
Никога няма да дам толкова пари за билет за да гледам поредния цирк...
Въпреки пристрастията ми към ЦСКА, бих искал да знам нужно ли е по-специално отношение към отбора ни във "В" група. Според мен не са необходими професионални съдии, новини и т.н. Все пак има известна дискриминация спрямо останалите участници във "В" група.
Хахаха.... страхотна статия :)
Наистина ли няма кой да им сготви в Разград?
Всичко, което могат да откраднат от софийските отбори го крадат.. баси наглите селяни.... Ами Иван Звездев скоро не съм го гледал по ТВ, кажете на Домус ага да му се обади и да го назначи на работа :))))
Понамирисва ми,че тази година рефрена "...няма титла, няма купа....." ще се пее в Разград :)
Само не мога да разбера от какъв зор се излъчват контролите на Лудогорец по платения им канал, а официалните мачове на Литекс и Берое в ЛЕ - не.
Голяма простотия....