@Captain Stottlemeyer По енерция пишеш шибаняк.
Продажника спечели Златната топка като играч на Ливърпул бе смешници. Какво сте ми я истипосали тази снимка със сър сифилистика бе.. Абе мислех, че сте по-различни от онези ман*фски пр*ститутки от диемите, но явно сте същите. Ники, Никииии.. от къде ги събра тия "професионалисти" бе човек
Да те е*а в манафската мастия дето си...
Ей Ники, Никииии... какво го напълни тоя сайт с всякакви манчестърски мъшкии бе братче..
"ГОЛ - Копенхаген направи пълен обрат! Кенан Кодро застана зад топката и стреля в средата на вратата на Черниаускас. Вратарят усети ъгъла, но топката мина под плонжа му"
Повтарям, онзи стрелял в СРЕДАТА на вратата, вратаря обаче усетил ъгъла.." Кажи им гонг и не ги обиждай повече.
ХАХАХА!!! Тия "великите" биха Адмира и оранжевите медии започнаха с възхваляванията все едно са отстранили Барселона на полуфинал за ШЛ! Танцували в Европа... хахаха! Танцуват Ганкиното или по-скоро ганчевото в центъра на ма'алата в Ловеч! Николайчо осъзнай се бе пич!
"Вестник „Миpъp” твъpди, че 26-годишният нападател почти не е тpениpал пpез cедмицата заpади cвята тpавма"
Каква ли ше да е тая СВЯТА травма?? С благословията на Църквата? Докоснат от нЕкой светец? Ударили са го с разпятие?
ПП: Явно микренският Билбо Бегинс ви е шарил яки бонуси днеска. От сутринта всяка втора статия ви е за така наречения юбилей на ЦСКА-София. Като отворя сайта ви е все едно съм влязъл в фен сайт на припознавачите.
Подвеждащи заглавия. Фалшиви новини. Лъжи, лъжи и пак лъжи!
Първо, ордена не е връчен от президента а от един от съветниците му, не го е връчил на ЦСКА-София а на ОСК ЦСКА.. което все още си съществува. Второ, същият този съветник е връчил държавно отличие и на представители на ЦСКА 1948 във Военният клуб.. Ама тази новина "честните" журналисти сте решили, да я премълчите.. Е да, все пак от 1948 не ви плащат за реклама..
под*
ХАХАХА Ей гонг смешници платени!!! Защо изтрихте и блокирахте коментарите пот платената ви статия "цска - 70 години през които еврошампиони падаха на колене".. Не осъзнавате ли колко сте жалки наистина?
Българските "журналя", най-вече гонг и диемите, са на принципа "Една лъжа, повторена сто пъти, става истина".. В случая повторена по 100 пъти на ден всеки ден, става закон хаха.
1во: тоя коментатора е рядко гнусен паляк. Ама те цялото диемско войнство са такива, та не се очудвам.
2ро: Мача си е отвсякъде пазарен. Оше преди обрата тия защитниците на Пирин на няколко пъти се опитаха да си вкарат сами голове. При гола на гнусния Каранга, вратарчето вместо да направи най-лесното и да се наведе напред улавяйки топката то той се наклони назад и учтиво подкани оня да му го мушне. Друг е въпроса как изобщо същия тоя клоун Каранга остана на терена до края. Поне три пъти му бе спестено изгонването.
4то: В нормалните първенства за подобно реплики и жестове с рязане на глави и прерязване на гърла дадения футболист ще бъде наказан за минимум 3 мача.. МИНИМУМ! Но всички знаем, че в БГ такова нещо като нормално първенство няма, само едно оранжево-зелено наредено ла*но.
Бах, тия предлагат дори по-малко отколкото предлагаха лятото. Смешници нагли. Хамериканците са казали, че искат 150М ПАУНДА! Не лева, не донги, не рубли, не евро - 150М ПАУНДА! Ако толкова много го искат да вадят парите да го взимат! Ама вече от тия циганско каталунски номера.
Само не разбрах къде ще е домакинството.. В Разград или София?
Престъпнико, ако не беше бфс, то вашето смешно хибридче дори нямаше да съществува!
Тия твоите пошли презастраховки са ясни на всички. Ако хибрида стане шампион то ще е въпреки бфс и държавата и папата и Бог, щото видите ли хибрида е супер велик. Но ако хибрида не стане шампион, то това ще е щото злото синьо бфс, Бойко, Гела, Путин, Тръмп, С.Корея и Самият Всевишен са им попречили.
На всички сте ясни бе клоуни.
1во: Пак сте объркали името на Литекс.
2ро: Когато съдиите порежат друг отбор, то тогава според вашата жалка медиика, нищо не е станало. И съдиите са хора и те грешат... Но сега оревахте света с високопарни думи като 'Скандално','Посякоха','Заклаха'и т.н.
Ама какво ли се чудя.. Та нали онзи ден Стойкас ви хвалеше като тираджия евтини проститутки.
3то: Когато съдията подпре тирето, то тогава тиретата не обсъждат съдииството. Когато обаче тирето бива ощетено, то тогава ловешките свине и платените им ку*ви оревават света.
По-точно казано "Григор приключва срещу Лопес"
Дейвид пази жена си шото нашето момче точно по такива тетки си пада...
Няма никакъв плюс колега.
Лудогорец играха мега страхливо снощи и само късмета и Владко Перника ги покриха във важните моменти в наказателното им поле.
Аз само се чудя защо всички вие се опитвате да ни убедите, че този резултат е от полза на Лудогорец?
Аз съм 1000% убеден, че с оглед на класираният в отделните групи Арсенал ще излязат в гостуването си на Базел с възможно най-невзрачният и удобен за Базел резервен състав. ПСЖ пък от своя страна ще направят всичко по силите си да угодят на претенциозната си публика с една разгромна победа над БГ "Гордостта"
Така, че за жалост това 0:0 от снощи което вие платени драскачи и всякакви псевдо специалисти се опитвате да изкарате за супер удобен резултат няма да е от никаква полза.
Аз съм убеден, че ако си бяха играли играта от предните домакинства Лудогорец щяха да победят Базел, но само страхливата мишка край тъч линията е виновна.
БРАВО! БРАВО на родната "гордост" че е пред Монако и Ростов чиито стадиони Луи II и Олимп са с три пъти по-малък капацитет от В.Левски.. Ооо и да не забравяме, че Българската "гордост" е и пред Динамо Загреб които бяха наказани да играя без публика в едно от домакинствата им а в останалите мачове две от най-големите фенски фракции направиха бойкот хахахахахаха!

Абе смешно е да ми говорите за посещаемост след като се видя, че половината им публика в мача с Арсенал беше за Арсенал. В мачовете с ПСЖ и Базел на стадиона имаше не повече от 10тина хиляди от които около 500-600 човека от Разград а останалите платени клакьори от фабриките на Домус Паша.

ПП: Не зная защо медиите в БГ толкова се мъчат да търсят под дърво и камък измислени позитиви в полза на Българската "Гордост" .. Всъщност зная.. паричките на Домус Паша са сладки.
Е*баси как не ги е срам тези Ливърпул да създават пречки?!
За какви се мислят бе.. Чак гонг.бг са възмутени от тях малиии...!!
Иначе те Ливърпул нямат ама никакво право да пречат на Барселона да им отмъкват най-добрите футболисти от години насам.
Хора жалки ставате! Колко рубли ви плати Гела за тази 'четка'
Те вече шокираха света с 'Дрескода' който наложиха броени часове преди срещата, но пък винаги могат да шокират света и като запишат най-голяма домакинска загуба в ШЛ. Все пак Дунав и ръгна 3 парцала и пропусна да им ръгне поне още 3 на прехвалената защита.. А топчетата ще излязат с Жиру които по всичко изглежда е прегладнял за голове... :D
Ама какво пък.. дори да паднат с 0:12 в тоя мач, най-важното е, че червеното няма да преобладава над кренвиршите по трибуните..
Няма как да осъзнаят, че играят за несъществуващ отбор!
Те си зная повечето, че играя за Литекс-София.. било то с черта, без черта или с емблемата на мъртъв отбор или с емблемата на майката на Манолов. Това е същото като с 'Хорцето' Да сложили са логото на старата лютеница от едното време, но надали има толкова заблуден човек който да си мисли, че това всъщност е старото 'Хорце' от детството ни... Е същото се отнася и за ЦСКА (Мир на праха им) и цскабезчерталовечсофия.. Само такива предрусали като Маноля и онова младото с промития мозък дето цяла седмица гришаганчевТВ.. така де Диема, го въртят с обясненията му как онова без тирето е най-големият отбор в България и ще се бори за титлата....
Преди време гелосаната мастия беше казала, че "Лудогорец за разлика от други не е отбор дето влиза в ШЛ за да пада с 5:0" е мастио не бяха 5, бяха 6. И тоя Арсенал който меко казано ви пожали не е оная най-силна Барса.
ПП: Само вратарчето Владко Кюмура има топки та каза, че са били пожалени днеска. Най-лошото е, че в смешното БГ първенство ще продължат да си ги крепят мастиите директно и индиректно и това е.
ППП: Има още много кютек да ядат. ПСЖ все си мисля, че ще опънат мастииките още по-лошо и от Арсенал.. Пък и Арсенал тука в София, стига да не подценят мача, ще бият с минимум 0:4.
ПППП: И тоя Киро Гела не се научи, че мангалите в "агитката" трябва да се слагат най-отзад а не на първите редове. И тия мастии от Бтв цял мач ми обясняват за някакви фенове на Лудогорец??? Кво по дяволите бе!? Аз освен "Българи Юнаци" друго не чух. То тия сънародници наши май бяха объркали тая интернационално-румънска помия с националите. Ама то обяснимо... поне по бездарност си приличат хахаха
И както обикновено "уууважаемите" диемички ще се спрат на друг мач от 17ч.
Олигарх-Мутра-Олигарх
Абе този шампионат е решен вече!
Литекс-Чавдар стават шампиони, а Лудогорец остават втори. Тъй като обаче недоразумението на ГГ няма да има право да играе в Европа, то Лудогорец пак ще си играе в за/във ШЛ. Левски пък ще са трети и ще се пробват пак за ЛЕ заедно с четвъртите от Берое
Личи си, че Клопо гради нещо хубаво, но просто недоумявам какво все още прави Морено в отбора?? Това недоразумение не трябва дори да е резерва в отбора с претенциите и амбициите на Ливърпул. Същото що годе се отнася и за Миньоле. Единствените футболисти чието развитие не мръдна и на йота под ръководството на немеца, дори напротив.
Изглеждахте точно така както трябва да изглежда един отбор едва спасил се да не изпадне във В група, но играещ в А.
  • 1