дяков (умишлено с малка буква)напълно си заслужи червен картон за посягане (опит за удар с ръка) точно преди да го получи - червения картон, защитника на противника, но ... нали е "капитан" на шампиона и на националния отбор. МНОГО слаб и прост ритнитопковец, жалък и безпомощен палячо! Преди 30 години щеше да яде бой на всеки мач по селските групи, където му е мястото! Весели Светли Великденски Празници на БФС!
Едва ли ще стигне далече този гаучо с изпросването на смешни фалове и дузпи! Жалко за не лошия отбор на Тотнъм, но тази ще е и последната му година в този състав!
Хубава работа, ама реферска и ... коментаторска! ЖАЛКО за зрителите, че некадърниците в черно прецакаха хубавия мач, а слепите коментатори и т.н. журналисти да си отварят по-добре очичките за да не дразнят хората!
Феновете на ЛИВЪРПУЛ никога не се оплакват! Не се оплакват нито от емоции, нито от съдийски грешки, нито от терена или стадиона, нито от тенденциозни коментари, нито от съперниците! В този коментар си личи обаче НЕфенът на ЛИВЪРПУЛ! :-) :
- изключително спорно отменено попадение на Лестър;
- а пък Хендерсън искаше неясно дали засада или нарушение, но претенциите му логично не бяха уважени;
- Миньоле посече нападателя - чиста дузпа.
Доста категорични заключения, едва ли не от позицията на краен авторитет! ;-)
Не си личи дали въпросният автор на статията е гледал този мач или само е преписвал коментарите на мача, на колегите му в ефир, за които е ясно фенове на кои отбори от Висшата лига са. Лошото, е че само с преписване не става (на изпити, на статии, на коментари, на мнения). Необходим е и опит и разум, даже и за да коментираш футбол!
Хубавото накрая: Поздравления за заглавието - и грабващо вниманието, и вярно, и като, че ли измислено от познавач на днешния ЛИВЪРПУЛ!
Успех!