Хайнц го ударила ръчката на ротативката в главата, за това няма да вземе участие в мача.
Отличен Рамазанов ! Направи отлична борба. Още един олимпийски златен медал за България ! Поздравления и за иранеца, очвидно имаше проблеми, но не се оказа и завърши срещата.
Да поздрваления на отбора на село Бистрица !!! Както и на спонсора на отбора от село Бистрица Цв. Найденов. Продалжавай да развиваш отбора, бистричани оценяват тоята инвестиция.
Честито на на всички от Бистрица, техния отбор се представи добре !
И пореден медал за България..Днес е голям ден за България на олимпиадата! Отлични !
Отличен Божидар. Браво мемче !
Поздравления за Кимия Ализаде, Още един медал за България на олимпиадата Но , не можели един път видото над статията да оговаря на темата .. Пишете за Кимия Ализаде а сте сложили видео което няма нищо общо с Кимия Ализаде..
Отличен Новиков ! Браво, първи златен медал за България !
да е живо и здраво момичето..ама какво му е спортното на това .. не разбирам.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Нищо ново под слъцето
Айде бе.. доминирахме ли .. хахахахаааа
ХАХАХАХА
За 10 мин. само две изречения ли каза Моуриньо ?!? Това е несериозно.. Издишате Gong..издишате...
@didami84 При майка ти...
Поздравления за Лудогорец. Рома не са в най-добрата си форма в момента, и Лудогорец се възползваха от това по-най добрия начин.
голяма работа били Хебър .. и к'во ?
Гордеем се с теб ! И ти пожелаваме успех.
Не искам да съм на мястото на феновете на ЛеФски в този момент.. гадно е, боли..знам.. но имате добър отбор и страхотен треньор.. само вретарчето трябва да си смените и ще сте ок.
Лошо начало, 0:2 за 10 мин. игра.. но има доста време...
Леко да не се задавиш. Дерзай :)
Когато се намеси някой алчен агент, който мъти главата на футболиста с обещания за бърза супер успешна кариера, се получва това. Само че въпросния агент мисли единственно и само за своята комисионна.
Хаайде Лече, хващайтъе се подръка с Боби и Емо и пътя.. Събете се тримката, ходете си по кръчми, поркайте си на спокойствие. А футбола го оставете на хора, които разбират. Не е за вас тази работа.. хайде.. у лево
Много жалка гледка са нашите национали. Явно си трябват сериозни промени, като се почне от БФС, и се мине по школите на така наречените наши грандове. За 11 години, хегемона на България в първенството, колко национали са излези от неговата школа ? Има ли поне 1 ? Същия въпрос важи и за другите два отбора ЦСКА и Левски.Нали все пак те са водещите отбори ? Докато има крупция в БФС и се продължава да се купуват съдии, играчи и дори цели отбори, ще си гледаме такива мачове на нашите национали.
@SPQR Братле.. загубата е факт.. подуенци.. припоци и не знам какви други.. какво общо имат със тази загуба на Лудогорец.. Кажи едно браво на Пиринските орлета.. защо постоянно трябва да гледаш в канчето на другите ?
Поздравления за Пирин. Приятна изненада. Пет гола в Разград си е постижение.
Как така думи, като "сила и борбеност", могат да засегнат интелигентността на даден човек. Това, че не си силен и ли борбен не означава, че не си интелигентен.
Лудогорец-1948 със специалната подкрепа на бат Киро ... хахаха. Аз се чудя как така Лудогорец все падат от Цветомир Найденов-1948... а то каква била работата..
Боби, тъжно е да гледаме как националния отбор се превърна в боксова круша. ТИ КАКВО
Раздадоха се българските лъвчета.. ама толкова си могат..станахме аутсайдери във футбола. Важното е, че Боби кючека е начело на БФС.. другото е маловажно
  • 1