"Винаги е играл със сърце и душа за Левски и България." Хахаха, тоя цървул има един гол за България срещу Северна Ирландия.
Тая "статия" е толкова скандална и мазна свирка, че дори проститутката, която я е скалъпила, я е досрамяло да я подпише с името си.
Бахаха, на толкова клакьорска "статия" и списвачите на вестник ДУМА от 70-те години биха завидяли. Скандални проститутки, ако си изберете Гонзо за шеф на БФС напълно ще си заслужите съдбата България да е футболно джудже още десетилетия напред.
"Човек, който обединява българския футбол, ама да не е Бербатов" да се чете "поставено лице на Боби и останалите корумпета, което да им продължи схемите". Тошев, жалка проститутка си.
Този гол на Лечков срещу Германия ни излезе през задниците.
Перуката приключи кариерата си на футболен ръководител точно както трябваше. Като скапан червей.
Заради такива мутросвине като Венци Стефанов от ОПГ-та превзели цяла България се разпада не само футболът ни, но и цялата ни държава!
За мамин Ники не знам дали някой друг освен сам себе си го е съсипал, но вижте, кирил домусчиев и свинете около него окупирали властта, със сигурност успяха да съсипят гонг.бг, а сега се опитват да съсипят и цялата страна.
@garry.r

Хахах, Недялков е класи над Горанов.
Не влиза в обяснителни режими на обвиняаеми...а, между другото, Борисов е официално осъден от българския съд с влязла присъда.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Тоя пък дето е написал заглавието на тая статия отдавна е приключил с журналистиката.
Няма дар слово, но за сметка на това е изключителен футболист.
Бисер Тошев - ужасно неталантлив, страхлив, но с големи амбиции. Такива тикви като него никога няма да проумеят що е то лоялност, чест и че има ценности по-важни от бързите пари. Отделно, колко таланти като Неделев отидоха в отбори като Левски и Лудогорец и бяха захвърлени като боклуци? Може би Неделев е по-умен от тях?
@silence

Жребият е на 5 август, което е преди мачовете на БАТЕ и Астана, което означава, че дори и да отпаднат, техните съперници ще им вземат високия коефициент. Това означава, че Лудогорец ще е непоставен и ще има доста тежък жребий. Единственият по-силен, с който ще се разминат, е Макаби Тел Авив, защото ще са непоставени заедно с тях.
Ясни са, ама не са ясни. Жребият е на 5 август.
@Run Защото си неграмотен скъсаняк.
Да ви го начукам - откакто Домуса купи Нова, Гонг се превърна в Спортал 2. Тази миризлива статия го потвърждава.
Нагъл плешак.
БФС няма ли вина, че след два мача по никое време се сменя селекционера?
БФС няма ли вина, че на вратата насила се лансира дебелия син на президента?
Значи, БФС издава специален ЛИЦЕНЗ ЗА УЧАСТИЕ В ЕВРОТУРНИРИТЕ и в самия лиценз пише, че ЦСКА НЕ СЕ ДОПУСКА В ЕВРОТУРНИРИТЕ. Браво Боби! Този невероятен Боби Михайлов! Много искам да чуя и експертното мнение на Павел Колев по случая и да обясни защо изобщо е издаден такъв "лиценз".
Браво, много хубав лиценз си имате. Жалко, че не струва НИЩО. А лицензионната комисия на БФС да подава оставка, к'во се бави?
На крив Първан, УЕФАТА му виновна. :)
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Някой да покаже статистиката от мача на този неадекватник с вълна вместо коса на главата: Ударите към вратата са 13 на 5 в полза на Дунав. Дунав има най-ниския бюджет в А група, почти няма чужденци (с изключение на двама таджикистанци) и налага млади български момчета в състава. Какво да кажем за отбора на г-н Колев, обрал утайката от чужденци в родното първенство, плащайки им високи заплати, вместо да пуска млади българчета? И виновен му бил стила на Дунав, вместо да види какво прави той? Дунав има 28 точки, а Локо ГО - 16. Това е реалността - вместо да се оплаква като ощипана ученичка, да работи, ако иска да побеждава. Смешник.
Еничар, Кафу като се спъна сам в краката си и хвана топката с ръце, защо не получи дори и жълт картон?
Разградски римлянино, звездата Кафу като се спъна сам в краката си и хвана топката с ръце, защо не получи дори жълт картон?
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата