Домуса не си поплюва, разраства бизнеса и в чужбина!
Този път започва добре. Останал е облечен до края на представянето.
Спокойно, новото дружество ще стане и законен, юридически наследник на клуба и титлите отново ще се броят, официално. Крави, не бързайте да пръскате слюнка, пак ще пикаете газ.
Само дето тая декларация излезе преди срещата. А минута след тази ви новина, се появи и официално съобщение от сайта на ЦСКА относно срещата.
Последни напъни...
А къде точно стои името на Божков в тая декларация?
Удобно пропускаш в уравнението и едната година прекарана в аматьорския футбол. :)
Както и построяването на сектори, козирки и десетки държавни спонсори.
Поредния поклонник на АД-та, пишещ се за цесекар. А дори не знае, че имаме още един мач и една купа за вдигане тази седмица...
Писмо за заявяване на интерес и намерения...
А къде е подписът на Божков, че не се вижда такъв на въпросния "документ"?
Не са сини специалисти това, а 1-2 трола с работно време. Не им се връзвай.
И какво сега, Гаджев аут от националния, щото рита в трета дивизия? :(
Смешно е да те съблекат на представянето ти като треньор.
Наздраве, Боби!
Това дето го каза е толкова тъпо и безмислено, че няма какво да се коментира.
Сериозно ли питаш, защо Ганчев не е решил просто да плати едни 40+ милиона лева, натрупани от орките и Томов, повечето от които за разни бенжелюни с по 3 минути игра, за отбор, който е във В група и няма шанс за сериозни приходи в близките 2 години???
Първата работа на синдика е да каже точно колко са задълженията. Щото без синдик всеки ден могат да излизат нови дела от забравени стари звезди и "легендоподобни".
Ами да видим какво направиха: събраха отличен отбор, заплатите се плащат навреме, за пръв път от години не е имало скандали около треньори и състезатели, отборът има само победи и продължава напред за купата. Какви действия точно е очаквал Божков от Ганчев? Сам да си назначи синдик или сам да почне да върши неговата работа? Или да даде зор на съда да задвижи по-бързо процедурата по несъстоятелност?
Ти си един жалък комплексар, който може само да мрази. Вероятно изобщо не обичаш "любимия" си Левски. Явно нещо много те е засегнало за да стигнеш такова дъно. На няколко пъти ти показах, че "фактите", които изкарваш са просто лъжи, цитирах ти и линкове, и т.н. Нападаш всеки фен на ЦСКА тук с обиди и квалификации, хора, които не познаваш и които не са ти писали преди това. Може да ми прегледаш мненията назад и няма да намериш едно, в което да съм против който и да е проект на Гриша Ганчев или да съм казвал кое ще стане и кое няма да стане. Наркотици през живота си не съм вземал, а Росен Животното и Цимбика не ги познавам, както и техните приятели. Това си беше поредния пример как даваш квалификации на хора, които не познаваш. И упрека ми за мачовете на Левски не е, защо не ходиш, а защо не ги гледаш, а коментираш ЦСКА през това време.
Голямата разлика между мен и теб е, че аз си обичам моят отбор и го подкрепям, и никога няма да ме видиш да плюя под статии за Левски. Докато ти си пълен с омраза и ненавист, и (вероятно) първото нещо което гледаш тук в сайта, са новините за Армейците. Ти си изгнил от вътре.
П.С.: И не, никога не съм бил комунист, нито съм имал такива роднини. Съжалявам, но и тази ти квалификация е грешна.
Хахаха, ти не си нормален. За каква дума на Ганчев съм бил спорил? Какво предъвквам сега? Пий си хапчетата, човече, имаш нужда. Сега па и Томов съм защитавал. :) Ти си имаш цял репертоар, който го пускаш за всеки, който не е фен на ФК ДПС.
Ето, задавам ти конкретен въпрос, що за човек виси по цял ден по форумите да плюе по друг отбор, дори и когато неговия клуб има мач?
Отново новина за ЦСКА и отново е пълно с кравешки коментари. Начело с Вурето и неговите безумни глупости, които пише. Нямате ли си о(т)бор за коментиране, Виваком, спонсорчета, Пеевски?! Май вие, повече от нас, не можете без ЦСКА. :D :D :D
Мога само да те поздравя за това! Ти сигурно си първата крава тук, която най-накрая си признава кой е истинският евробоец на България. Прав си, толкова си можехте, затова винаги сте били след нас.
Бъркаш, роден съм след 2000та, даже след 2010та :D :D :D
Само не разбирам, като е било толкова лесно да се стигне до полуфинали навремето, защо не сте стигнали и вие? Даже Славия имат полуфинал.
Естествено, убягва ти факта, че тогава много по-малко отбори са участвали в евротурнирите.
Ех, Вуре, голям фетиш имаш към тоя комунизъм! Какво си го лапнал, та не го пускаш - комунизъм, та комунизъм. И отново с личностни обиди и нападки. Ти без тая злоба и омраза не можеш да живееш май. Така и не осъзна, че единствения комунист тука си ти.
Най-великата ви еврпоейска победа е... равен с италиянски средняци. Факт! В идеалния си отбор в Европа избрахте... клубната легенда на Локо Сф, който има всичко на всичко 4 мача за вас в евротурнирите, за сметка за втория ви голмайстор в историята. Факт! Станахте единственият отбор, отпадал в евротурнирите от... азиатски и африкански отбори! Факт! Заслужихте си прозвището "евроидиоти" още преди 26 години. Факт! На "юбилейният" ви мач с Юргорден гол ви вкара... победител от шведския музикален айдъл. Факт! Все пак трябва да се отбележи, че въпросният празник беше не само ваш, а и на цяла България, защото мачовете ви в Европа винаги са носили радост на всички. Факт! Както някой беше казал: "Тва Левски да празнува 50 години от първия евромач е все едно да празнуваш годишнина от първия път, когато си се насрал!". Не знаете какво е да обичаш отбора си, а само можете да мразите. Затова и такива като тебе отварят новините първо за ЦСКА, а след това за своят си отбор! Факт!
И пак съм набеден за нещо невярно. Сега пък съм вярвал на Томов. :D :D :D
Как го разбра това, не ми стана ясно. Вероятно докато съм ти писал обиди, съм вмъкнал и че Томов е светец за мене. :)
Можеш ли изобщо да водиш нормален диалог без обиди, лъжи, омраза, втълпявания?
Първо казваш, че "никъде, абсолютно никъде не се спомена името на проф. Александър Томов като един от виновниците", а сега сам си признаваш, че е имало такива платаки и скандирания срещу него (макар и до края на протеста да се виждат такива, според тебе са били свалени). И понеже не си бил на протеста и на стадиона преди това, ще ти кажа, скандиранията бяха "Томов, Титан, на съд, на съд, на съд". Но ти сигурно знаеш по-добре от мене. Кой съм аз, че да вярвам на ушите и очите си.
Ето ти и измислицата ми за сезирането от януари:
http://www.novsport.com/news1349501_1.html
Не съм аз тоя дето е почнал с обидите. Даже и в момента не те обиждам. Тъпи забележки и подмятания не са равни на директни обиди. Липсва ти възпитание.
И за пореден път лъжеш!
Лъжа първа:
"Но никъде, абсолютно никъде не се спомена името на проф. Александър Томов като един от виновниците за състоянието на ЦСКА."
Съмнявам се да си бил на протеста. Обаче аз бях. Виканията против Томов и Титаните бяха наравно, започнаха още от стадиона.
http://clubz.bg/ckfinder/userfiles/images/SPORT/ЦСКА протест 14.jpg
http://img.bg.sof.cmestatic.com/media/images/640x360/Oct2015/2110906768.jpg
Ясно се вижда от двете снимки, че имаше издигнати лозунги против Томов.
Ето ти и видео, на което ясно се чува:
http://www.sportal.bg/my_video.php?video=81283

Лъжа втора:
"Напълно вярно е, че Томов сезира Цацаров, но той направи това след като се оттегли от ЦСКА и след като "освободи" армейския клуб от всички документи, които малко или много го уличаваха в нещо."
Първото писмо от ръководството на ЦСКА (Томов и Тодоров) до Цацаров е от септември 2013 година. По повод трансферната сума за Александър Тонев. Следващо такова има и през август 2014 година за сума от близо 11 млн лв. След това има и от януари тази година за източване на клуба с посочени над 60 случая.
Имахме протест, на който ясно изразихме, че искаме да се започнат разследвания срещу Томов и най-вече срещу титаните, които са главните виновници. Няма как феновете да раздават правосъдие, има си органи, които трябва да се занимаят с това. И в предните години е имало писма до главния прокурор с молба за разследване за източването на клуба. Дори Томов беше сезирал Цацаров за бакиите на Титан. Действия не последваха. Всеки сам може да се опита да си отговори защо.
Колкото до Стойчо Младенов - той си беше треньор, а не собственик. Него можем да го виним за спортните резултати. Не е той, човекът, който е подписвал криминалните договори, според които клубът сега дължи стотици хиляди за незнайни воини, записали едва по 10 минути. А и доколкото помня, с него винаги сме се борили за първо място в класирането.
В момента няма нищо за припознаване. Имаме едно АД в процедура по несъстоятелност и друго АД, което Ганчев и Марков се опитват да регистрират в БФС като правоприемник за да продължи участието си клуба. Без значение дали това стане или не, всички които чакат пари от клуба ще се наредят на опашката по законовата процедура (ФИФА и УЕФА не чакат пари). Т.е. законът ги защитава до някаква степен (ако се приеме план за оздравяване - всички ще получат по нещо, ако не - държавата само ще получи нещо минимално). Ако клубът все пак продължи с новото ФК, дълговете пак си остават към ПФК-то, с течащата си процедура. В европейския футбол няма случай при който отбор да е фалирал или изпаднал заради лиценз в долна дивизия, да си остане с пълните задължения. Не може да очакваш аматьорски клуб да изплаща милиони задължения.
И пак сипеш обиди. За тове съжаление нито аз съм комунист, нито родителите ми, нито някой от роднините ми е бил. Точно обратното.
Май единствения комунист тука си ти. Набеждаваш всеки, който не е с тебе за прост, кух, комунист и какво ли още не. Много комунистическо мислене, Вуре, много. Май толкова много си ненавиждал комунистите, че не си усетил кога си станал и ти такъв. Айде давай, още 2 коментара ти оставт и можеш да приключваш за днес.
Неее, ти изобщо не си платен драскач. :) Я обясни, що за човек може да пише по цял ден глупости под новини за чужд отбор, та дори и когато неговият играе по същото време? Плюеш само по ЦСКА, обиждаш наред, говориш лъжи.
Давай, допиши си останалите 2-3 пасквила за да заслужиш парата за днес, депесарю. Обясни ни пак, колко лош е Гришата за ЦСКА, нали затова си тук, не се разсейвай със спорове. :D :D :D
Той, Вурето, е на заплата. Гони таргети - още няколко коментара трябва да напише днес, за да заработи надницата.
  • 1