Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер призна, че има „големи притеснения“ за формата на отбора му. „Топчиите“ едва стигнаха до равенство 2:2 срещу Хъл Сити и вече изостават с 11 точки от лидера Челси.

„Голямо притеснение е, че сме спечелили само 2 мача, особено с головете, които допускаме. Мисля, че представянето ни бе добро, поставихме се в неприятности, защото подарихме два гола. Дадохме сърце и усилие до последната секунда“, заяви Венгер.

При първия гол на Хъл имаше съмнения за нарушение срещу Фламини, а Венгер е на същото мнение: „Първият гол е за съдията. Вторият е за нас. Разочароващ следобед. 80% владение на топката, една точка. Много разочароващ резултат.“

„Имахме малшанс със съдията при първия гол, но може да виним само себе си за втория. Не мога да видя усилията, но концентрацията ни в дефанзивен план липсваше при втория гол. Не може да подаряваме голове по този начин.“

„Притеснението е голямо, разбира се. Другите отбори печелят мачове, а ние не. Понякога отборът, който има инициативата не печели. Опитахме всичко, но можем да гледаме само себе си“, допълни французинът.