Бившият нападател на Арсенал Лукаш Подолски яростно нападна клуба. Подолски, който в момента е част от турския Анталияспор нападна "топчиите" както за лошите резултати в Англия, така и заради неприемливото отношение на тима към Месут Йозил. 

Getty Images/Gulliver
16 снимки

Бившият немски национал застана плътно зад някогашния си съотборник в Германия и обвини Арсенал във всякаква липса на професионализъм. 

"Очевидно в този клуб нещо много сериозно куца. Първо нека се научат да уважават звездите си. Месут даде каквото можа за този отбор, а те го изгониха по най-лошия възможен начин. В Арсенал нямат уважение към играчи, които са посветили голяма част от кариерата си на клуба. Радвам се, че Йозил ще играе в Турция, доколкото съм запознат трансферът му във Фенербахче е почти сигурен. Той е още на 32 години и може да даде достатъчно на футбола. За пореден път се убеждавам, че турските грандове умеят да привличат класни състезатели. Арсенал сами са си виновни и изтърваха един изключителен професионалист и човек“, сподели Подолски.