Мениджърът на Арсенал Унай Емери определи предстоящия мач с Арсенал като поредното предизвикателство, пред което трябва да се изправят той и играчите му. "Топчиите" са в серия от 19 мача без поражение във всички турнири и в сряда гостуват на "Олд Трафорд" в добро настроение след успеха с 4:2 над големия съперник Тотнъм в неделя.

"Това е нов мач, ново предизвикателство, голямо такова. Но сега сме гости и аз искам да подобрим представянето си като гост, най-вече психологически", сподели Емери.

"Знаем какви промени трябва да направим, за да постигаме нужните резултати при гостуванията. Срещу Манчестър Юнайтед на "Олд Трафорд" ще ни бъде по-трудно, отколкото във всяко гостуване до момента", добави мениджърът на Арсенал. 

"Очаква ни вълнуващ мач, но настроението в тима е много добро и всички са мотивирани. Не знам дали ние сме по-силният отбор в момента, но ако сме, трябва да го покажем в сряда", каза още Емери.

Испанецът добави, че все още не знае дали ще може да разчита на плеймейкъра Месут Йозил в предстоящия мач, тъй като германецът все още има болки в гърба, които го мъчат от средата на миналата седмица.