Нападателят на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг сподели, че доволен от спечелената точка при визитата на лондончани на Манчестър Юнайтед на „Олд Трафорд”. Двубоят в завърши при резултат 1:1, а голът за „артилеристите” бе дело именно на Обамеянг след разглеждане на положението с VAR.

„Мисля, че се борихме много добре днес. Спечелихме точка. Винаги е трудно, когато дойдеш да играеш тук, така че приемаме тази точка. Не е лесно, когато допуснеш гол точно преди почивката. През второто полувреме обаче излязохме и показахме страхотен дух. Миналата седмица отново трябваше да се връщаме в резултата. Трябва да започваме мачовете си с повече увереност”, коментира той.

„При гола бях сигурен, че не бях в засада. Останах много изненадан, когато реферът отсъди точно такава. Винаги се опитвам да вкарам, дори да има сигнал от съдията. Чух феновете да казват, че това е засада, но това си беше чист гол. Да, чувството при радостта винаги е странно. Не можеш да се израдваш 100%, но това е в реда на нещата, защото аз съм щастлив в същото време”, допълни нападателят.