Полузащитникът на Арсенал Томас Партей е обвинен в изнасилване, съобщава Pulse Nigeria. Според източника 29-годишният ганайски играч е обвинен в посегателство към момиче, пожелало анонимност. Тя сподели екранни снимки на съобщенията, разменени с Партей.

„Томас Партей е сериен изнасилвач, който имаше късмет, защото датата, на която реши да ме изнасили по време на нашата обща ваканция, беше 10 дни преди Обединеното кралство да промени законодателството, което позволява на полицията да разследва престъпления, извършени извън страната.

Той ме изнасили, остави ме в безсъзнание в леглото, след което отиде на парти в Ибиса, върна се, изсмя ми се в лицето и каза, че не мога да му откажа“, написа момичето с прякор @deffonotchaur в социалната мрежа „Twitter“.

Момичето също така заяви, че й е платено, за да не говори за този инцидент. Партей и адвокатите му все още не са отговорили на обвиненията на жената в изнасилване.

През юли играчът беше обвинен в насилие от съпругата си, моделът Сара Бела. Според публикации в медиите причината била, че той отказал да й предложи брак.