Рано тази сутрин два автобуса български привърженици на Арсенал, членове на най-големия организиран фен клуб в България (arsenal-bulgaria.com) заминаха към Белград, за да подкрепят любимия си отбор при гостуването на един от най-великите стадиони в Европа, този на Цървена Звезда.

"Живеем за гостуванията в Европа", коментира Диян Желязков, един от членовете на УС на ASCB и добави:

"Почти всяка година жребият за евротурнирите е благосклонен към нас и ни изпраща Арсенал някъде достатъчно близо, за да може да организираме автобусна екскурзия. За последните 13 години имаме по 4 мача в Истанбул и Пиреа, по 1 в Букурещ, Загреб и Атина, за втори път отиваме в Белград и не на последно място, незабравимият мач в София миналата година. На тези гостувания срещаме най-верните привърженици на отбора от Англия, тъй като Балканите не са предпочитана дестинация, a в случая с Белград няма и удобни полети от Лондон. Така успяваме да се сдобием и с по-голям брой билети, които са и на добра цена."

източник: arsenal-bulgaria.com

"Специално за този мач цялото приключение с транспорт, билет за мача и фланелка за спомен ще струва на всеки от членовете ни по-малко отколкото билет за домакинството на Суонзи.Чакаме с нетърпение срещата с нашите приятели от голямото семейство привърженици на Арсенал. За мача пътуват 13 души от Солун, 50 от Румъния, 80 от Македония и 14 от Унгария, а ние изравняваме "клубния си рекорд" със 101 наши членове на трибуните (б.р мачът в София не се брои), поставен преди няколко години отново в Белград при гостуването на Партизан", заяви още Диян Желязков.

източник: arsenal-bulgaria.com

"Дори незадоволителното представяне на  Арсенал във Висшата Лига не спира родните топчии да пътуват из Европа и да подкрепят безрезервно отбора на сърцето. Да им пожелаем успех. След Белград ред е на Кьолн", пишат от фен клуба на Арсенал в България.

източник: arsenal-bulgaria.com