Мениджърът на Арсенал Унай Емери сподели, че е хубаво за отбора му, че предстои реванш срещу БАТЕ Борисов. Лондонският тим допусна поражение в Беларус с 0:1, а също така завърши мача с 10 човека, след като Александър Лаказет бе изгонен. Испанският наставник коментира и ситуацията с френския стрелец, но също така похвали своите за представянето му през първата част.

„Вярвам в играчите си, както и вярвам в нашия стадион и фенове”, стартира пресконференцията си Емери. „Хубавото е, че са два мача. Днешният мач е важен, но не сме отпаднали. Имаме да играем реванш идната седмица. Вярвам, че ще работим добре и ще се подготвим за реванша с БАТЕ. Трябва да постигнем друг резултат на „Емирейтс”, продължи Емери.

„Днес ни бе трудно. Първото полувреме играхме добре, имахме и шанс да вкараме. Последните седмици имаше моменти като този, в които вкарахме, но днес не стана”, довери още испанският наставник.

„Не видях какво стана в ситуацията с Александър Лаказет. Говорих с него и му казах, че трябва да се контролира”, сподели Емери.

„Не е хубаво, че получихме картон, но ще трябва да се оправяме без него в Лондон”, завърши Унай Емери.

Още по темата:

БАТЕ наказа наивен Арсенал в Беларус